parket-ing.si

Parketarstvo, parketi, polaganje, brušenje

Parketi - prodaja parketa

Velika izbira in prodaja parketa - parketarstvo Parket-ing. Gotovi parket, klasični masivni, lamelni, lam, kant industrijski, panelni, kmečki pod.

Gotovi parket

Gotovi parket je zagotovo najboljša odločitev, ko zahtevate vrhunsko izdelavo, lepoto, ki ni naključje, odpornost na udarce, antistatičnost, enostavno vzdrževanje, primernost za talno gretje in obstojnost barv.

Klasični ali masivni parket

Ima visoko vrednost za pravega poznavalca in ljubitelja lesenih površin, saj se odlikuje z najvišjo dolgoživostjo izdelka in ustvarja vtis brezčasnosti.

Lamelni parket

Znan je po cenovni ugodnosti in trajnosti talne površine. Sestavljen iz majhnih lamel po več skupaj, ki sestavljajo mozaični vzorec.

Industrijski ali kant parket

To je talna obloga, ki se je v zadnjih letih zaradi svoje trdnosti, vzdržljivosti, atraktivnega izgleda, ter tudi privlačne cene strmo povzpel po lestvici najbolj prodajanih lesenih podov.

Panelni parket

Ima že obdelano zgornjo površino, je predhodno tovarniško lakiran in je tako pripravljen za nezahtevno polaganje.

Kmečki pod

Kmečki pod je masivni ali gotovi parket velikih dimenzij dolžine 600-1200 mm, širine 110-200 mm in debeline 14-21 mm. Primeren je predvsem za velike prostore, kjer pride do izraza njegova lepota.

Ladijski pod

Ladijski pod je masivna talna obloga ali gotovi parket velikih dimenzij dolžine 1000-5000 mm, širine 90-140 mm in debeline 12-18 mm. Primeren je predvsem za večje prostore, kjer pride do izraza velikost desk.