Parketarstvo, parketi, polaganje, brušenje

Brezplačna predstavitev vzorcev parketov in svetovanje!

Parketarstvo Parket-ing - pokličite ali pišite in si rezervirajte svoj termin.

Individualno svetovanje

Ste v dvomih, kateri parket paše v vaše stanovanje? Niste čisto prepričani, kateri odtenek hrasta gre lepo skupaj z vašim pohištvom? Tukaj smo, da vam pomagamo. Pri nas vsako stranko obravnavo individualno.

Ogled vzorcev in priprava ponudbe

Po predhodni najavi (obvezna) se oglasite v našem razstavnem salonu. Svetoval vam bo strokovnjak za talne obloge z večletnimi izkušnjami.

Pokličite nas na telefonsko št. 040 612 672 ali pa nam pišite na info@parket-ing.si in se dogovorite za termin.

Nimate časa?

Nič hudega. Pokličite ali pišite glede talne obloge. Prijazni svetovalci vam bodo pomagali na daljavo. Za vas bodo pripravili cenovno ugodno ponudbo in slikovni material, izbrani vzorec parketa pa vam bomo brezplačno poslali po pošti. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravo rešitev.

Predstavitev vzorcev parketa na vašem domu

Z vzorci parketa vas lahko obiščemo na vašem domu. Tako se boste lahko na licu mesta prepričali, katera vrsta parketa se najlepše sklada v vaš prostor.

Ali je vsak parket primeren za vaš prostor?

Pomagamo vam s svetovanjem glede izbire in primernosti parketa. Je v prostoru morda preveč vlažnosti, je prostor obremenjen, kakšna vrsta parketa je primerna za kuhinje? Da boste brez skrbi in res izbrali ustrezen parket, vam pomagamo in strokovno svetujemo.

Akcijske cene parketa

Zagotavljamo tovarniške cene parketa. Talne obloge vam pripeljemo direktno iz tovarne brez posrednikov, zato vam lahko zagotovimo kar najnižje tovarniške cene parketa z najvišjo kvaliteto. Objavljene imamo le nekatere akcije, za več akcijskih cen parketov nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje.

Brezplačen vzorec parketa

Vaše skrbi glede izbire parketa so povsem odveč. Vzorec parketa vam brezplačno dostavimo na vaš naslov.

Brezplačna dostava parketa na vaš dom ali poslovni prostor

Vaše skrbi glede prevoza parketa so povsem odveč. V kolikor pri nas naročite parket s storitvijo polaganja, pri nakupu lahko prihranite zaradi nižje davčne stopnje, dostava parketa na objekt pa je brezplačna.

Parket strokovno položimo po ugodni ceni

Parket vam strokovno položimo. Pri določenih vrstah parketa je potrebno večkratno brušenje in lakiranje (če ste izbrali masivni surovi, lamelni, lam ali kant parket). Preverite ceno polaganja parketa.

Montaža zaključnih letev

Na koncu montiramo zaključne letve. Glede na večletne izkušnje svetujemo, katere zaključne letve najbolj pašejo k izbrani vrsti parketa.

Garancija 20, 25 in 30 let

Vsi parketi kupljeni pri nas so narejeni v EU, in imajo kar 20, 25 in 30–letno garancijo. Prav tako vam nudimo 3-letno garancijo na storitev polaganja in obnove.

Dosegljivi smo tudi po položitvi parketa

Tudi po končanem polaganju (po vaši vselitvi), smo za vsa vaša vprašanja na voljo z željo, da bi resnično dolgo uporabljali ter uživali v prijetni naravni talni oblogi. Posredujemo vam navodila za nego in vzdrževanje parketa.Brezplačna predstavitev vzorcev parketa in svetovanje!

vzorci parketov

Preko 350 različnih
vzorcev parketov!

Velika ponudba najrazličnejših tipov
parketov in barvnih odtenkov.


polaganje parketa